OOST-VLAANDEREN
LIGA TESSENDERLO

WEDSTRIJD Atlas Mechelen - Krijnen Keukens Malle (2)  2-10 (2-4)

DATUM 04-11-2005

DOELPUNTEN 1-0 Elkokabi El Bouchtati, 2-0 Elkokabi El Bouchtati, 2-1 Zoubair El Bouchtati, 2-2 own-goal, 2-3 Roy Michiels, 2-4 Raf Govers, 2-5 Yassine Hzaine, 2-6 Mustafa Toukouki, 2-7 Norbert Laenens, 2-8 Jef Geets, 2-9 Yassine Hzaine, 2-10 Gregory Vermeulen

VERSLAG Gemakkelijke overwinning voor Krijnen Keukens Malle in broederstrijd tussen Elkokabi (Atlas Mechelen) en Zoubair El Bouchtati (Krijnen Keukens Malle) In een uitverkochte Sporthal IHAM in de Boutersemstraat te Mechelen begon tweedeklasser Krijnen Keukens Malle veel te slap aan deze bekerwedstrijd waardoor de thuisploeg na 15 minuten verdiend op een 2-0 voorsprong kwam. Beide doelpunten, waarvan het tweede via 10-meter, werden gemaakt door Elkokabi El Bouchtati. In de 16de minuut bracht zijn broer Zoubair El Bouchtati Krijnen Keukens Malle terug in de wedstrijd en 1 minuut later hingen de bordjes alweer in evenwicht na een eigendoelpunt van Atlas Mechelen. Naarmate de tijd verstreek, kwamen de bezoekers uit Malle steeds beter in de wedstrijd en dit resulteerde in nog 2 mooie doelpunten op het einde van de 1ste speelhelft. In de 18de minuut stiftte kapitein Roy Michiels een assist van Raf Govers op een schitterende manier in doel en even later scoorde Raf Govers zelf uit een ingestudeerde vrije trap. Hierdoor gingen de teams gingen rusten bij een 2-4 stand in het voordeel van Malle.

Na rust stond er geen maat op Krijnen Keukens Malle en nam door goed te spelen gemakkelijk afstand van Atlas Mechelen. In de 28ste minuut lukte Yassine Hzaine de 2-5 en 4 minuten later maakte Mustafa Toukouki via strafschop 2-6. Op dat moment in de wedstrijd was de organisatie bij de derdeklasser volledig zoek en stormden ze vaak met zijn allen blindelings naar voor. Doelman Norbert Laenens van Malle profiteerde van een dergelijk moment en scoorde uit een verre uitrap de 2-7. De 2-8 van Jef Geets was eveneens van mooie makelij omdat de aanval zorgvuldig van achteruit werd opgebouwd en afgerond. In de 37ste minuut scoorde Yassine Hzaine op aangeven van Jef Geets zijn tweede doelpunt van de avond en 1 minuut later legde Malle-belofte Gregory Vermeulen vanaf de 10-meter de 2-10 eindstand vast.

Krijnen Keukens Malle neemt het in de 3de ronde van de beker (2/12/2005) op tegen Onbetong Tongeren dat na een 3-3 stand via strafschoppen afstand nam van Gunners Luik.